En styrket nyhetsformidling

Kunstavisen er en digital dagsavis som, med noen av landets ledende kunstskribenter på laget, anmelder kunstutstillinger, kunstprosjekter i offentlig rom, arkitektur, landskapsarkitektur og bøker. Dette skal vi fortsette med.

Slik våre lesere er kjent med, presenterer Kunstavisen også annet aktuelt kunst- og arkitekturrelatert stoff, intervjuer og ikke minst, nyhetssaker. Fremover i tid er det nettopp en opptrapping av nyhetsformidlingen som står i fokus. Kunstfeltet, både nasjonalt og internasjonalt, er breddfullt av spennende begivenheter og utfordrende diskurser. Kunstavisen har ambisjon om å dekke og belyse disse på en mer inngående måte enn det vi har hatt mulighet til å gjøre tidligere. Ved ansettelsen av journalist og kunstskribent Tiril Flom denne høsten kommer vi nærmere målet. Hun er ansatt som journalist med ansvar nyheter og debatt.

Vi gjør også oppmerksom på at kunsthistoriker Hilde Mørch denne høsten går over i stillingen som Journalist med ansvar for kunsthistorie samt at Tove Sivertsen går over i stillingen som Journalist med ansvar for kommunikasjon på sosiale medier. I tillegg til å holde tak i Kunstavisens Instagram skal Sivertsen i det videre også produsere et videointervju pr måned.

Kunstavisen tar nå fortløpende imot nyhetstips – enten på e-post eller på telefon. Vi oppfordrer dessuten til å abonnere på vårt ukentlige nyhetsbrev – påmeldingen gjør du ved å trykke på Nyhetsbrev til høyre i menylinjen øverst på siden.

Stikkord