Redaksjonen

Alle foto: Jan Khür / Abrakadabra

 

Mona Gjessing (Ansvarlig redaktør)
E-post: mona.gjessing@kunstavisen.no
Mona Gjessing (f. 1964) har vært kunstkritiker siden 2004 og har jobbet som fast frilanser for Klassekampen, Billedkunst, Numer, PROSA og KORO. Hun har også publisert et utvalg kunstanmeldelser i Weekendavisen(dk), og står bak intervjuer med kunstnere og folk i kunstfeltet: Per Kleiva, Vanessa Baird, Anna Fiske, Vanna Bowles, Line Solberg Dolmen, Erling Kagge og Catherine Opie. Gjessing har vært leder for arbeidsutvalget, seksjon kunst, i Norsk kritikerlag i perioden 2014-2017 og er i dag varamedlem i styret for Norsk kritikerlag. Gjessing har deltatt i en rekke offentlige samtaler og debatter om samtidskunst. Mona Gjessing har sin utdannelse fra Institutt for musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo og leverte i 1999 den tverrestetisk orienterte hovedoppgaven «Sjokkets musikalske logikk. En studie i Arnold Schönbergs monodrama Erwartung».

 

Tove Sivertsen (Journalist, ansvar kommunikasjon på sosiale medier)
E-post: tove.sivertsen@kunstavisen.no
Tove Sivertsen (f.1981, Ålesund) er kunstformidler og fotograf. I tillegg til å drive galleriet Salgshallen (i Salgshallen, Oslo) jobber hun med formidling og innholdsproduksjon for Oslo Art Guide og Oslo Art Weekend. I 2021 ferdigstilte hun et pilotprosjekt for Kulturrådets satsning Markedsføring og synliggjøring av visuell kunst. For tiden jobber hun med videreutvikling av pilotprosjektet med støtte fra Kreativ Næring.

Tiril Flom (Nyhetssjef)
E-post: tiril.flom@kunstavisen.no
Tiril Flom (f. 1991, Oslo) er utdannet kunstner ved Goldsmiths College i London og har en mastergrad i Estetiske fag (Kunst i samfunnet) fra OsloMet. Som frilans kunstkritiker og kulturjournalist har hun blant annet skrevet for tidsskrifter som Kunstkritikk, Kunsthåndverk, Numer og The Vessel. Hun begynte å skrive for Kunstavisen i mars 2022 og er nå ansatt som nyhetssjef. Medlem av Norsk kritikerlag, seksjon for kunst.