Redaksjonen

Alle foto: Jan Khür / Abrakadabra

 

Mona Gjessing (Ansvarlig redaktør)
E-post: mona.gjessing@kunstavisen.no
Mona Gjessing (f. 1964) har vært kunstkritiker siden 2004 og har jobbet som fast frilanser for Klassekampen, Billedkunst, Numer, PROSA og KORO. Gjessing har også publisert et utvalg kunstanmeldelser i Weekendavisen(dk), og står bak en rekke intervjuer med kunstnere som Per Kleiva, Vanessa Baird, Anna Fiske, Vanna Bowles og Line Solberg Dolmen. Gjessing har vært leder for arbeidsutvalget, seksjon kunst, i Norsk kritikerlag i perioden 2014-2017 og har deltatt i en rekke offentlige samtaler og debatter om samtidskunst. Mona Gjessing har sin utdannelse fra Institutt for musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo og leverte i 1999 den tverrestetisk orienterte hovedoppgaven «Sjokkets musikalske logikk. En studie i Arnold Schönbergs monodrama Erwartung».

 

Tove Sivertsen (Journalist, ansvar kommunikasjon på sosiale medier)
E-post: tove.sivertsen@kunstavisen.no
Tove Sivertsen (f.1981, Ålesund) er kunstformidler og fotograf. I tillegg til å drive galleriet Salgshallen (i Salgshallen, Oslo) jobber hun med formidling og innholdsproduksjon for Oslo Art Guide og Oslo Art Weekend. I 2021 ferdigstilte hun et pilotprosjekt for Kulturrådets satsning Markedsføring og synliggjøring av visuell kunst. For tiden jobber hun med videreutvikling av pilotprosjektet med støtte fra Kreativ Næring.

Tiril Flom (Journalist, ansvar nyheter og debatt)
E-post: tiril.flom@kunstavisen.no
Tiril Flom (f. 1991, Oslo) er utdannet kunstner ved Goldsmiths College i London og har en mastergrad i Estetiske fag (Kunst i samfunnet) fra OsloMet. Som frilans kunstkritiker og kulturjournalist har hun blant annet skrevet for tidsskrifter som Kunstkritikk, Kunsthåndverk, Numer og The Vessel. Hun begynte å skrive for Kunstavisen i mars 2022 og er nå ansatt som nyhetssjef. Medlem av Norsk kritikerlaget, seksjon for kunst.